Siirry pääsisältöön

Palvelumme

Olitpa sitten tekoälymatkasi alussa tai skaalaamassa ratkaisuja tuotantoon, autamme yritystäsi löytämään vaikuttavan tekoälyratkaisun kuhunkin liiketoimintaongelmaan.


Jutellaan

Lyhyesti

Rakennamme tekoälyratkaisuja ennakoivien sovellusten, konenäön ja luonnollisen kielen käsittelyn avulla. Emme rajoita palveluitamme mihinkään tiettyyn teknologiaan tai alustaan, ja pystymme siten aina löytämään ja soveltamaan oikeaa teknologiaa oikeiden liiketoimintaongelmien ratkaisemiseksi.


Palvelumme

Rakennamme analytiikka- ja tekoälyratkaisuja teollisuuden liiketoiminnan kehittämiseen hyödyntäen mm. ennakoivia sovelluksia, konenäköä ja luonnollisen kielen käsittelyä. Meille on satojen tekoälyprojektien tuoman kokemuksen kautta muodostunut syvä toimialaymmärrys. Olemme sitoutuneet palvelemaan asiakkaitamme pragmaattisesti aina kohti parasta liiketoiminnan lopputulosta.

Räätälöity tekoäly

Paras lopputulos syntyy mittatilaustyönä – siksi tuottamamme tekoäly on aina asiakkaan ratkaistavaan ongelmaan räätälöityä. Luomme palveluita prosessien optimoinnista niiden automatisointiin ja toimenpiteiden ennakointiin.

Lisää tekoälystä

Älykäs analytiikka

Kun tekoäly kohtaa perinteisen BI-ympäristön syntyy uutta, älykkäämpää analytiikkaa. Sen avulla tuot organisaatiosi päätöksenteon ja prosessien optimoinnin tueksi esimerkiksi ennustavat mallit.

Tutustu älykkääseen analytiikkaan

Kehityssprintit

Kehityssprinttimme ovat pikakaista uteliaille yrityksille, jotka uskovat datan hyödyntämisen ja tekoälyn mahdollisuuksiin, mutta eivät ole päässeet siinä välttämättä vielä liikkeelle.

Lue lisää kehityssprinteistä

Toimintamallimme

1.

TUNNISTAMME LIIKETOIMINTA-MAHDOLLISUUDEN

Määrittelemme tarkan liiketoimintamahdollisuuden tutustumalla dataan. Analysoimme dataa ja teemme alustavia simulointeja sillä. Määrittelemme mahdollisuudet, rajoitukset, metriikat sekä mittaristot, joiden perusteella suunnittelemme parhaan ratkaisun.

2.

TODENNAMME SOVELLETUN RATKAISUN TOIMIVUUDEN

Seuraavaksi testaamme ensimmäistä toimivaa mallia oikealla datalla, jotta voimme arvioida konseptin toimivuutta. Tarvittaessa mallia iteroidaan ja työstetään pidemmälle. Kun tulokset ovat hyviä, viemme mallin tuotantoon.

3.

VIEMME RATKAISUN KÄYTÄNTÖÖN

Viimeisessä vaiheessa malli on integroitu datalähteisiin ja viety käytäntöön. Seuraavien viikkojen aikana hienosäädämme ratkaisua, kunnes näemme, että se toimii ja tuo tuotantovalmiita tuloksia – eli ratkaisee yhdessä määrittelemämme liiketoimintaongelman.

Caruna

Caruna huolehtii sähkönjakelusta sekä ylläpitää, kunnostaa ja rakentaa sähköverkkoa yli 700,000 suomalaiselle. Autoimme heitä rakentamalla konenäkösovelluksen, jolla tunnistetaan vaurioita läpi Carunan 88000 kilometrin pituisen sähköverkon.

Lue lisää

Kemira

Kemira on globaali kemikaaliyritys, joka palvelee asiakkaita runsaasti vettä kuluttavilla teollisuudenaloilla. Olemme työskennelleet Kemiran kumppanina useissa monipuolisissa projekteissa aina palvelumuotoilusta koneoppimismallinnuksiin.

Lue lisää

Smartbi pystyy muokkaamaan laajaa palvelutarjontaansa konsepti- ja palvelumuotoilusta liiketoiminnan ja datan mallintamiseen – aina asiakkaan tarpeita kuunnellen.

Markus SeppäläDirector of digital solutionsKemira

Usein kysyttyä

Miksi tarvitsisin räätälöityä tekoälyä

Kun luomme räätälöidyn tekoälyratkaisun, se on automaattisesti yhteensopiva nykyteknologioihinne ja sitä voidaan muokata kehityksenne mukana.

Sinulla on myös täysi kontrolli tekoälystä, sisäänrakennettuna datan yksityisyys ja turvallisuus, mielenrauha lakisäädösten noudattamisesta, varmistus eettisten puolten noudattamisesta ja pitkän aikavälin kestävyydestä, kun olette riippumattomia kolmannen osapuolen ratkaisuista.


Miksi tarvitsisin tekoälytoimistoa

Sisäisen tekoälytiimin rakentaminen ja palkkaaminen on iso tehtävä - tekoälyspesialistit ovat harvassa ja he eivät ole välttämättä työskennelleet tekoälyprojektien parissa, joista olisi eniten hyötyä yrityksellesi.

Palkkaamalla Smartbin saat välittömän pääsyn tekoälytiimin tietoon ja tapoihin. Työskentelemme täysipäiväisesti tekoälyprojektien parissa ja meillä on jo satoja tuotannossa olevia ratkaisuja.

Ratkaisisiko tekoäly sinun liiketoimintahaasteesi?

Ota meihin rohkeasti yhteyttä ja selvitetään se yhdessä.


Jutellaan