Siirry pääsisältöön

Meistä

Olemme vuonna 2018 perustettu kotimainen tekoälytoimisto. Ydinosaamisemme on tekoälyn soveltamisessa – sillä tänä päivänä voittavat ne toimijat, jotka osaavat ennakkoluulottomasti ja nopeasti viedä jo tutkittua tietoa käytäntöön.


Ota yhteyttä

Tekoälyä tehokkaasti

Karsitaanpa korulauseet heti kättelyssä – tekoäly, koneoppiminen ja datatiede eivät ole tulevaisuuden ratkaisuja, vaan olennainen osa edelläkävijäyritysten tämän päivän työkalupakkia.

Vaikka tuotannon tehostaminen, manuaalisten tehtävien automatisointi ja ympäristöystävällisemmät tuotantolinjat eivät aina saa hienoja otsikoita aikaiseksi, näissä näkymättömiltä tuntuvissa prosesseissa piilee tekoälyn todellinen arvolupaus.

Eikä tarvitse lähteä liikkeelle nollasta – maailma on täynnä puolivalmista tekoälyä, joka vain odottaa soveltajaansa. Me Smartbilla olemme erikoistuneet löytämään oikeat teknologiat kuhunkin liiketoimintaongelmaan. Osaamme toki rakentaa myös konsepteja ja pilotteja, mutta olemme parhaillamme kun pääsemme soveltamaan tuotantovalmiita tekoälyratkaisuja käytäntöön.

VALITSE SMARTBI KUN HALUAT:

Ratkoa aitoa liiketoimintaongelmaa

Meillä on kokemusta ja liiketoimintaymmärrystä usealta eri toimialalta, joten osaamme tunnistaa parhaat mahdollisuudet organisaatiollenne. Yhteistyömme alkaa aina liiketoimintaongelman määrityksellä.

Päästä nopeasti liikkeelle tekoälyssä

Maailma on täynnä puolivalmista tekoälyä ja uutta tutkimusta. Seuraamme alan edistysaskeleita ja sovellamme aina viimeisimpiä teknologioita liiketoimintaongelmanne ratkaisemiseksi. Uskomme, että monimutkaisiinkin ongelmiin on löydettävissä yksinkertainen ratkaisu

Työskennellä teille tutulla alustalla

Emme ole sitoutuneet tiettyyn teknologiaan tai alustaan, vaan määrittelemme sopivan ratkaisun aina asiakkaan aidon ongelman huomioiden.

Vahvistaa oman tiiminne tekoälyosaamista

Haluamme, että asiakkaamme tiimit kehittyvät yhteistyömme aikana, eivätkä muodostu riippuvaisiksi Smartbin tiimistä. Siksi jaamme aina toimintamallimme ja työmme yhteistiimeissä.

Toimintamallimme

1.

TUNNISTAMME LIIKETOIMINTA-MAHDOLLISUUDEN

Määrittelemme tarkan liiketoimintamahdollisuuden tutustumalla dataan. Analysoimme dataa ja teemme alustavia simulointeja sillä. Määrittelemme mahdollisuudet, rajoitukset, metriikat sekä mittaristot, joiden perusteella suunnittelemme parhaan ratkaisun.

2.

TODENNAMME SOVELLETUN RATKAISUN TOIMIVUUDEN

Seuraavaksi testaamme ensimmäistä toimivaa mallia oikealla datalla, jotta voimme arvioida konseptin toimivuutta. Tarvittaessa mallia iteroidaan ja työstetään pidemmälle. Kun tulokset ovat hyviä, viemme mallin tuotantoon.

3.

VIEMME RATKAISUN KÄYTÄNTÖÖN

Viimeisessä vaiheessa malli on integroitu datalähteisiin ja viety käytäntöön. Seuraavien viikkojen aikana hienosäädämme ratkaisua, kunnes näemme, että se toimii ja tuo tuotantovalmiita tuloksia – eli ratkaisee yhdessä määrittelemämme liiketoimintaongelman.

Kontaktihenkilömme

Eurooppa

Mika Koivula

CEO

mika@smartbi.fi

+358 50 388 8700

Kalle Kyyrö

COO

kalle@smartbi.fi

+358 50 304 7409

Emil Sievinen

Chief Data Scientist

emil@smartbi.fi

+358 40 0781 213

Pohjois-Amerikka

Veikko Saikkonen

Data Science Lead, NA

veikko@smartbi.fi

+1 404 937-9400

Voisiko ongelmasi ratkaista tekoälyllä?

Ota meihin rohkeasti yhteyttä ja selvitetään se yhdessä.


Jutellaan